Extra Lekker

 7,99

 7,99
Wissen
Bekijk winkelwagen
 7,99
Wissen
Bekijk winkelwagen

Eerdere edities van Extra Lekker


In deze editie:

Culinaire inspiratie voor een hartverwarmende herfst

Extra Lekker - 07 2016

 7,99

In deze editie:

Lekker eropuit: Bologna, Sardinië & Den Haag - Backstage bij chef Roberto Payer: 'De Itaiaanse keuken is heel simpel en puur' - Grappa, sgroppino en tiramisù: Klassiekers om thuis van te genieten - Groenterecepten van Niven Kunz: Met een vleugje Italië - Win! Culi prijzen t.w.v. €2100,-

Extra Lekker - 10 2017

 7,99

In deze editie:

Banketbakkerij Holtkamp: Prinses Beatrix bestelt nog steeds onze Sachertaart'- Beestenboel op 't bord: het smaakt naar nootjes en heeft pootjes- Recepten van Dagny Ásmundsdóttir: 'Denen zijn gek op een broodje hotdog'- Peter Sorensen van restaurant Bog: 'De Nordic Kitchen is a way of life'

Extra Lekker - 11 2017

 7,99
Heb jij culinair insiratie nodig? Dit tijdschrift bestaat uit 130 pagina’s aan columns, interviews, selecties van de nieuwste kookboeken en prachtige artikelen. Zo zijn er maar liefst 11 chefs die hun inspiratie en verhalen delen. Doe inspiratie op met de hulp van dit tijdschrift. Nu makkelijk te bestellen bij Magvilla.